BİRİNCİ YIL
|
GÜZ DÖNEMİ |
||||
|
Dersin Adı |
Zorunlu/Seçmeli |
Kredi |
AKTS |
|
|
Teorik |
Teorik Dışı |
|||
|
ENS 5001 Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği |
Z |
3 |
0 |
8 |
|
Seçmeli Dersler (3 ders seçilecek) |
S |
3 |
0 |
24 |
|
Toplam |
32 |
|||
|
Seçmeli dersler |
||||
|
GMSSEC5011 Gastronomide Temel Konular |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5013 Gastronomide Ürün Geliştirme |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5015 Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5017 Gastronomide Güncel Araştırma Eğilimleri |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5019 Yerel Kültürlerde Güncel Mutfak Konuları |
S |
3 |
0 |
8 |
|
|
||||
|
BAHAR DÖNEMİ |
||||
|
Dersin Adı |
Zorunlu/Seçmeli |
Kredi |
AKTS |
|
|
Teorik |
Teorik Dışı |
|||
|
Seçmeli Dersler (3 ders seçilecek) |
S |
3 |
0 |
24 |
|
Seminer |
Z |
0 |
2 |
4 |
|
Toplam |
28 |
|||
|
Seçmeli dersler |
||||
|
GMSSEC5010 Gastronomi ve Pazarlama |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5012 Gastronomide Coğrafi İşaretleme |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5014 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Güncel Yönetim Uygulamaları |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5016 Gastronomi, Kültür ve Toplum |
S |
3 |
0 |
8 |
|
GMSSEC5018 Menü Mühendisliği ve Tasarımı |
S |
3 |
0 |
8 |
|
|
|
|
|
|
|
GENEL TOPLAM |
60 |
|||
İKİNCİ YIL
|
GÜZ DÖNEMİ |
||||
|
Dersin Adı |
Zorunlu/Seçmeli |
Kredi |
AKTS |
|
|
Teorik |
Teorik Dışı |
|||
|
Yüksek Lisans Tezi |
Z |
0 |
0 |
60 |
|
Uzmanlık Alan Dersi |
|
0 |
0 |
4 |
|
Toplam |
64 |
|||
|
BAHAR DÖNEMİ |
||||
|
Dersin Adı |
Zorunlu/Seçmeli |
Kredi |
AKTS |
|
|
Teorik |
Teorik Dışı |
|||
|
Yüksek Lisans Tezi |
Z |
0 |
0 |
60 |
|
Uzmanlık Alan Dersi |
|
0 |
0 |
4 |
|
Toplam |
64 |
|||
|
GENEL TOPLAM |
128 |
|||